Utbildning

Instruktör och examinator

Gylla har sedan många år varit verksam som instruktör inom dynamiskt skytte och håller både grund- och fortsättningskurser. Utöver civila så håller Gylla även utbildning för främst poliser och sin förra arbetsgivare försvarsmakten.

Gylla tränade själv upp sig till att vinna både SM och NM redan sitt 4:e år (2010) som tävlingsskytt innan han själv gick kurser.

För att bli en bättre skytt och framförallt god instruktör så har Gylla de senaste åren själv gått kurs för den absoluta världseliten i form av Robert Vogel, Ben Stoeger, Max Michel samt den absoluta världsettan Eric Grauffel.

armen

FORTSÄTTNINGSKURS

Kursen riktar sig till allt från de som finner sig ibörjan på sin skyttekarriär men även till dem på landslagsnivå. Sedan 2016 erbjuds även en FK steg 2 som fick 5 av 5 i betyg av samtliga tio deltagare vid första genomförandet. FK 2 kräver att man genomfört FK 1 och är än mer detaljerad på flera områden. 

Göteborg, hösten 2012 - Första kursen

armen

Göteborg, våren 2013

armen

Två av deltagarna på denna kursen tillhör numera den absoluta europaeliten och är självklara landslagsskyttar i sina respektive divisioner. På senaste VM fanns fd. kursdeltagare i samtliga divisioners landslag utom revolver.

Är man 10 st i en klubb med tillgång till bana är det fullt möjligt att genomföra kursen på annan ort.

Anmälan till kurs eller frågor sker via mail på gylla@gylla.se.